با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان ماشینسازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی
حضور شرکتهای حوزه ماشینسازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی در دومین نمایشگاه ملی فننما
ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان ماشینسازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی در دومین نمایشگاه ملی نوآوری و فناوری «فننما» با هدف بهبود تعاملات بین شرکتهای نوآور و جذب سرمایهگذاران حضور پیدا کرد. دومین نمایشگاه ملی نوآوری و فناوری «فننما» از 10 تا 13 مهرماه 1403 به مدت چهار روز در محل نمایشگاه بینالمللی اصفهان برگزار شد. این رویداد که بهمنظور پیوند بین نیازهای فناوری، توانمندیهای شرکتهای خلاق و دانشبنیان، و نهادهای مالی طراحی شده است، با شعار «ما برای وصلکردن آمدهایم» برگزار شد و بیش از ۱۵۰ شرکت دانشبنیان، صنایع بزرگ و صندوقهای تأمین مالی در آن حضور داشتند. هدف اصلی این نمایشگاه ارزشآفرینی و ایجاد فرصتهای شغلی در حوزه فناوری، بهبود تعاملات بین شرکتهای نوآور و جذب سرمایهگذاران بود.
ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان ماشینسازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی در دومین نمایشگاه ملی نوآوری و فناوری «فننما» با هدف بهبود تعاملات بین شرکتهای نوآور و جذب سرمایهگذاران حضور پیدا کرد.
دومین نمایشگاه ملی نوآوری و فناوری «فننما» از 10 تا 13 مهرماه 1403 به مدت چهار روز در محل نمایشگاه بینالمللی اصفهان برگزار شد. این رویداد که بهمنظور پیوند بین نیازهای فناوری، توانمندیهای شرکتهای خلاق و دانشبنیان، و نهادهای مالی طراحی شده است، با شعار «ما برای وصلکردن آمدهایم» برگزار شد و بیش از ۱۵۰ شرکت دانشبنیان، صنایع بزرگ و صندوقهای تأمین مالی در آن حضور داشتند. هدف اصلی این نمایشگاه ارزشآفرینی و ایجاد فرصتهای شغلی در حوزه فناوری، بهبود تعاملات بین شرکتهای نوآور و جذب سرمایهگذاران بود.
اهداف و بخشهای نمایشگاه
نمایشگاه فننما در سه بخش اصلی برگزار شد:
- نیازمندیهای حوزه فناوری: در این بخش، صنایع و دستگاههای اجرایی، چالشها و نیازمندیهای خود را در حوزه فناوری ارائه کردند. این نیازها عمدتاً شامل مشکلاتی است که هنوز پاسخ مناسبی از طرف حوزه فناوری دریافت نکردهاند.
- توانمندیهای شرکتهای خلاق و دانشبنیان: شرکتهای دانشبنیان و خلاق، محصولات و توانمندیهای خود را به نمایش میگذارند. هدف این بخش، به نمایش گذاشتن دستاوردهای نوآورانه و تقویت چرخه اقتصادی این شرکتها از طریق قراردادهای مختلف است.
- نهادهای مالی و سرمایهگذاران: در این قسمت، نهادهای مالی و سرمایهگذاران بهعنوان سرمایهگذاران ریسکپذیر حضور داشتند و فرصتهای مالی را برای پیوند دادن نیازهای فناوری و توانمندیهای شرکتها فراهم کردند.
این نمایشگاه در راستای کمک به اقتصاد دانشبنیان و همچنین افزایش سطح همکاری بین شرکتهای فناور و سرمایهگذاران برگزار شد. در واقع، یکی از اهداف مهم این رویداد تقویت و گسترش اقتصاد دانشبنیان در شهر اصفهان است، شهری که با بیش از ۸۰۰ شرکت دانشبنیان، سهم قابل توجهی از این بخش در سطح کشور را به خود اختصاص داده است.
ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان ماشینسازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی نیز در جهت این اهداف و حمایت از شرکتهای حوزه ماشینسازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی در نمایشگاه حضور یافت. این نمایشگاه فرصت مناسبی برای معرفی توانمندیهای شرکتهای ماشینساز و تجهیزات پیشرفته صنعتی بود. شرکتهای ماشینسازی در حوزههای تولید دستگاههای CNC، سازنده قالبهای صنعتی، سازنده ابزار دقیق، اندازهگیری دما و تجهیزات مکانیکی صنایع، سازنده موتورهای الکتریکی و درایو، سازنده دستگاههای اکسترودر پلاستیک، سازنده خطوط و ماشینآلات فوم پلییورتان و پلیاستایرن، تولید کننده گیربکسهای صنعتی، سازنده تجهیزات حوزه نفت، گاز و پتروشیمی درنمایشگاه حضور داشتند.
مسابقات و رویدادهای جانبی
نمایشگاه فننما علاوه بر فعالیتهای اصلی، میزبان رویدادهای متنوعی دیگری نیز بود. یکی از مهمترین این رویدادها، چهارمین دوره مسابقات رباتیک دانشگاه صنعتی اصفهان بود که با حضور دانشآموزان و دانشجویان از سراسر کشور برگزار شد. این مسابقات با هدف، یافتن راهحلهای فناورانه برای چالشهای روز دنیا طراحی شده است. همچنین برنامههای دیگری نظیر کارگاههای آموزشی و نشستهای تخصصی با عناوینی مانند “فن ورک”، “فن نت”، “فن گیم”، و “فن حکمرانی” در طول برگزاری نمایشگاه برگزار و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.
ارسال به دوستان